Hartelijk dank voor je aanmelding voor de compassie training

dank je wel voor je aanmelding voor de compassie training. Vooraf aan de definitieve deelname aan de compassie training is het wenselijk om een kennismakingsgesprek te plannen. Dit kennismakingsgesprek is bedoeld om persoonlijk kennis te maken met de trainer, om samen te kijken of de verwachtingen bij elkaar passen en om verdere inhoudelijke en praktische informatie uit te wisselen. Ook zullen tijdens dit gesprek de data en tijden nader afstemmen, rekening houdend met de opgegeven voorkeuren.

Als ik al contact met je heb gehad, bijvoorbeeld telefonisch, dan zie ik je graag op de dag en tijd die we hebben afgesproken. Een kopie van je aanmelding is per e-mail aan je verzonden.

Met vriendelijke groet,
Paul van Gemert
Email: info@paulvangemert.nl – Telefoon: 0652504267

Ik ben doorgaans bereikbaar op werkdagen tussen 12.00 en 13.30. Mocht ik niet opnemen dan ben ik bezig in mijn praktijk. Je kunt in dat geval een boodschap inspreken en ik bel je dan bij eerste gelegenheid terug.