Hartelijk dank voor je aanmelding voor de mindfulness training

Ik heb je aanmelding in goede orde ontvangen. Vooraf aan de definitieve deelname aan de mindfulness training is het wenselijk om een kennismakingsgesprek te plannen. Dit kennismakingsgesprek is bedoeld om persoonlijk kennis te maken met de trainer, om samen te kijken of de verwachtingen bij elkaar passen en om verdere inhoudelijke en praktische informatie uit te wisselen.

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om hiervoor de afspraak te maken. Als ik al contact met je heb gehad, bijvoorbeeld telefonisch, dan kun je deze email als een bevestiging beschouwen en zie ik je graag op de dag en tijd die we hebben afgesproken. Een kopie van je aanmelding is per e-mail aan je verzonden.

Met vriendelijke groet,
Paul van Gemert
Email: info@paulvangemert.nl – Telefoon: 0652504267

Ik ben doorgaans bereikbaar op werkdagen tussen 12.00 en 13.30. Mocht ik niet opnemen dan ben ik bezig in mijn praktijk. Je kunt in dat geval een boodschap inspreken en ik bel je dan bij eerste gelegenheid terug.