Kennismakingsgesprek

Wil je weten of en hoe wij kunnen samenwerken aan jouw hulpvraag? Ik maak graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek. In de regel reserveer ik daarvoor een half uur. We leren elkaar zo beter kennen en ontdekken we of we positief kunnen samenwerken. Op basis van ons gesprek kan ik prima beoordelen wat je nodig hebt, wat ik daarin kan betekenen of naar wie ik je desgewenst kan doorverwijzen. een kennismakingsgesprek is kosteloos.

Hoe maak je een afspraak voor een kennismakingsgesprek:

Klik hier voor het afspraakformulier
Klik hier voor overige contactgegevens
Gebruik de whattsapp button op de website.

Tussentijds overleggen?

Twijfels, vragen? Tussen behandelingen door telefonisch overleggen kan en mag altijd. Ben ik niet in de gelegenheid om de telefoon te beantwoorden, laat dan een bericht achter en ik bel je zo snel mogelijk terug.

Jouw hulpvraag

Indien je twijfelt of jouw hulpvraag past in mijn praktijk is het ook altijd mogelijk om te overleggen.

Stuur mij een email 
Bel mij
Gebruik de whattsapp button op de website

De huisarts / doorverwijzing

In veel gevallen speelt jouw huisarts een centrale rol als het gaat om je gezondheid en welzijn. Je kunt je laten doorverwijzen door je huisarts maar ook rechtstreeks in mijn praktijk komen voor behandeling. Met jou instemming informeer ik ook dan graag je huisarts dat je bij mij in behandeling bent en met welke hulpvraag. Ik informeer de huisarts niet inhoudelijk; wat tussen ons besproken wordt, blijft uiteraard vertrouwelijk.