Kennismakingsgesprek

Wil je eerst kennismaken, dan kan dat. Voor een kennismakingsgesprek reserveer ik in de regel 30 minuten. Een kennismakingsgesprek is kosteloos.

Neem telefonisch contact op of vul het afspraakformulier in voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Intake en consulten

Het intake gesprek en de consulten duren in de regel een uur.

De kosten voor het intakegesprek worden conform het tarief in rekening gebracht.

Tarief

Het particulier tarief bedraagt € 80,00 per uur, vrijgesteld van btw.
klik hier voor een overzicht van vergoeding door de zorgverzekering

Het zakelijk tarief bedraagt € 110,00 per uur. Exclusief 21% btw.

Tarieven gelden voor het intakegesprek, de consulten, oudergesprekken en eventuele gesprekken op school of met derden. Ook voor telefonisch consult wordt het tarief in rekening gebracht. U ontvangt steeds na de sessie een factuur. de betalingstermijn is 7 dagen.

Ik vind dat financiën nooit een struikelblok mogen zijn voor noodzakelijke hulp. Voel je vrij om dit, indien nodig, aan te geven dan kunnen we altijd de mogelijkheden bespreken.

De huisarts

In veel gevallen speelt jouw huisarts een centrale rol als het gaat om je gezondheid en welzijn. Je kunt je laten doorverwijzen door je huisarts maar ook rechtstreeks in mijn praktijk komen voor behandeling. Met jou instemming, en dat bespreken we samen, informeer ik je huisarts dat je bij mij in behandeling bent en met welke hulpvraag. Zonder je toestemming informeer ik de huisarts niet inhoudelijk; wat tussen ons besproken wordt, blijft uiteraard vertrouwelijk.

Vergoeding zorgverzekeraars

Psychosociale therapie

Ben je aanvullend verzekerd? Dan kun je bij diverse zorgverzekeraars (niet alle) in aanmerking komen voor gedeeltelijke vergoeding van de therapie. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van je verzekeraar en de polisvoorwaarden. Meer informatie vindt je op www.zorgwijzer.nl Voor vragen kun je contact met mij opnemen of contact opnemen met je zorgverzekeraar.

 

Mindfulness- of Compassietraining

Onder bepaalde voorwaarden kun je bij diverse zorgverzekeraars (niet alle) in aanmerking komen voor gedeeltelijke vergoeding van de mindfulness en compassie training. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van je verzekeraar en de polisvoorwaarden.

Een belangrijke voorwaarde is dat de trainer categorie 1 gecertificeerd is en is aangesloten bij de VMBN en dat ben ik.

Meer informatie vindt je op www.zorgwijzer.nl/mindfulness Voor vragen kun je contact met mij opnemen of contact opnemen met je zorgverzekeraar.

 

Vereniging Integrale Vitaliteitskunde - VIV - Paul van Gemert

VIV

Ik ben aangesloten bij de VIV – vereniging voor Integrale Vitaliteitskunde.
www.vivnederland.nl

VIV – Registratienummer 1907884

AGB Code 90101581
AGB praktijk code 90061096

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg - RBCZ - Paul van Gemert

RBCZ

Ik ben aangesloten bij het RBCZ – register beroepsbeoefenaren complementaire zorg. www.rbcz.nu

BCZ® register therapeut
Registratienummer 505091R

Ben je aanvullend verzekerd? Dan kun je bij diverse zorgverzekeraars (niet alle) in aanmerking komen voor gedeeltelijke vergoeding van de therapie. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van je verzekeraar en de polisvoorwaarden. Meer informatie vindt je op www.zorgwijzer.nl/integrale therapie. Voor vragen kun je contact met mij opnemen of contact opnemen met je zorgverzekeraar.

Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen - VMBN - Paul van Gemert

VMBN

Ik ben als categorie 1 trainer aangesloten bij de VMBN – Vereniging Mindfulness Based trainers Nederland en Vlaanderen. www.vmbn.nl

Registratienummer 20181220

Centrum voor mindfulnessWil je deelnemen aan een mindfulness training (8-weekse MBSR) dan kun je je aanmelden via de website van het CVM. www.centrumvoormindfulness.nl