Doe de burn-out test. Je bent nu op de introductiepagina.

De test is geen diagnose van burn-out maar een meting van burn-out klachten.

De test invullen is eenvoudig en duurt ongeveer 5 minuten. Nadat je de test hebt ingevuld en verstuurd wordt deze door mij geanalyseerd en ontvang je een toelichting op jouw score. De score en de toelichting stuur ik per email naar je toe. Deze kun je in de regel binnen enkele werkdagen verwachten. Mocht je behoefte hebben om jouw score en de toelichting te bespreken dan is het aan jou om contact met mij op te nemen. Dat kan via email, telefoon.

Ik besteed graag aandacht en tijd om jouw score zorgvuldig te analyseren. Ik wil je vragen om daar bewust mee om te gaan.

De test heeft twee verschillende versies:

De eerste is de werk gerelateerde versie. Deze versie is specifiek gericht op als je nog aan het werk bent. De vragen verwijzen dan ook specifiek naar jouw werksituatie.

De tweede versie is specifiek gericht op als je (momenteel) niet aan het werk bent. Ofwel als je al enige tijd afwezig bent van het werk. Met uitzondering van enkele vragen verwijzen de stellingen dan ook niet naar de werksituatie.

De test meet slechts burn-out klachten en niet de oorzaken of gevolgen ervan.

De test “hoe beleef jij je werk en hoe voel je je daarbij?” bestaat uit 33 vragen en de test “hoe voel jij je?” bestaat uit 32 vragen.

Een wetenschappelijk onderbouwde burn-out test

Deze burn-out test is in 2019 ontwikkeld door de Katholieke Universiteit in Leuven. De test is wetenschappelijk onderbouwd en geeft een goede indicatie over hoe het met jou gesteld is. Voor achterliggende informatie over de test verwijs ik graag naar deze website. 

Maak hier je keuze en vul de test in.

Selecteer deze knop als je (nog) aan het werk bent en je de mate van burn-out wil testen.

.

HOE BELEEF JIJ JE WERK EN HOE VOEL JE JE DAARBIJ?

Selecteer deze knop als je (momenteel) niet werkt of al een tijdje thuis bent en de mate van burn-out wil testen.

.

HOE VOEL JIJ JE?