Tarief en vergoeding

Tarief en vergoeding2018-09-01T07:16:06+00:00

Kennismakingsgesprek

Wil je eerst kennismaken, dan kan dat. Voor een kennismakingsgesprek reserveer ik in de regel 30 minuten. Een kennismakingsgesprek is kosteloos.

Neem telefonisch contact op of vul het afspraakformulier in voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Intake en consulten

Het intake gesprek en de consulten duren in de regel een 1 tot 1,5 uur.

Tarief

Mijn tarief is € 75,00 per uur.

Dit tarief geldt voor het intakegesprek, de consulten, oudergesprekken en eventuele gesprekken op school of met derden. Ook voor telefonisch consult wordt het tarief in rekening gebracht.

Ik vind dat financiën nooit een struikelblok mogen zijn voor noodzakelijke hulp. Voel je vrij om dit, indien nodig, aan te geven dan kunnen we altijd de mogelijkheden bespreken.

De huisarts

In veel gevallen speelt jouw huisarts een centrale rol als het gaat om uw gezondheid en welzijn. Je kunt je laten doorverwijzen door je huisarts maar ook rechtstreeks in mijn praktijk komen voor behandeling. Met jou instemming informeer ik ook dan graag je huisarts dat je bij mij in behandeling bent en met welke hulpvraag. Ik informeer de huisarts niet inhoudelijk; wat tussen ons besproken wordt, blijft uiteraard vertrouwelijk.

Vergoeding zorgverzekeraars

Vereniging Integrale Vitaliteitskunde - VIV - Paul van Gemert

VIV

Ik ben aangesloten bij de VIV – vereniging voor Integrale Vitaliteitskunde.
www.vivnederland.nl

VIV – Registratienummer 1907884

AGB Code 90101581
AGB praktijk code 90061096

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg - RBCZ - Paul van Gemert

RBCZ

Ik ben aangesloten bij het RBCZ – register beroepsbeoefenaren complementaire zorg. www.rbcz.nu

BCZ® register therapeut
Registratienummer 505091R

Ben je aanvullend verzekerd dan kun je bij diverse zorgverzekeraars (niet alle) in aanmerking komen voor gedeeltelijke vergoeding van de therapie. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van je verzekeraar en de polisvoorwaarden. Meer informatie vindt je op www.zorgwijzer.nl/integrale therapie. Voor vragen kun je contact met mij opnemen of contact opnemen met je zorgverzekeraar.

Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen - VMBN - Paul van Gemert

VMBN

Ik ben aangesloten bij de VMBN – Vereniging Mindfulness Based trainers Nederland en Vlaanderen. www.vmbn.nl

Registratienummer 20181220

Ben je aanvullend verzekerd dan kun je onder bepaalde voorwaarden bij diverse zorgverzekeraars (niet alle) in aanmerking komen voor (volledige) vergoeding van de 8 weekse mindfulness training. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van je verzekeraar en de polisvoorwaarden. Meer informatie vindt u op www.zorgwijzer.nl/mindfulness Voor vragen kun je contact met mij opnemen of contact opnemen met je zorgverzekeraar.