Mijn naam is Paul van Gemert

Ik ben psychosociaal therapeut, mindfulness- en compassietrainer en coach. Ik ben getrouwd, vader van drie volwassen kinderen en ben trotse opa van drie kleindochters.
En ik ben vooral mens. Met, net als jij wellicht, mijn onzekerheden, belemmeringen en eigen aardigheden.

In mijn eigen voortdurende proces of zo je wilt zoektocht, heb ik geleerd om moeilijkheden en ‘psychische pijn’, ook wel genoemd ‘de ongemakken van het leven’ de ruimte te geven en te beseffen dat ze bij het leven horen en dus bij ieder mens.

Soms kan dit ‘levens-ongemak’, deze ‘psychische pijn’, je te veel worden, voor verwarring zorgen of je leven belemmeren. Dan kan het zijn dat je het even niet meer weet, dat je vastloopt en iemand nodig hebt die je helpt. Iemand die even met je meeloopt.

Als dat voor jou nu zo is, neem contact met me op en laten we kennis maken met elkaar. Ik loop graag een stuk met je mee op jouw weg naar herstel.

Ik ben gespecialiseerd in hulpvragen op het gebied van burn-out, stress- en angstklachten.

Paul van Gemert Over Ons Portret

Opleidingen

Mijn opleiding tot mensgericht coach volgde ik aan de ACC (Academie voor Counseling en Coaching). Mijn opleidingen tot gekwalificeerd NLP Master practitioner, en Hypnose Master practitioner volgde ik bij Response Instituut in Roermond.
De SHO registeropleiding Psychosociale basiskennis en de opleiding tot ACT therapeut heb ik gevolgd bij het Bijscholings Instituut voor Therapeuten (BIVT). Bij het Centrum voor mindfulness (CvM) in Amsterdam ben ik opgeleid tot mindfulness trainer MBSR, categorie 1. Ik ben opgeleid tot Compassietrainer MBCL door Frits Koster en Erik van den Brink.

Om mijn kennis en kunde te verdiepen volg ik regelmatig bijscholing en neem ik deel aan intervisie en supervisie. Ik werk bovendien samen met collega’s.