Over mij

Over mij2020-03-10T15:43:02+00:00

Mijn naam is Paul van Gemert

Ik ben vrijgevestigd psychosociaal therapeut, mindfulness- en compassietrainer en coach. En ik ben vooral mens. Met, net als jij wellicht, mijn onzekerheden en angsten. In mijn eigen voortdurende proces of zo je wilt zoektocht, heb ik geleerd om deze ‘ongemakken van het leven’ de ruimte te geven en te beseffen dat ze verbonden zijn aan de waarden die voor mij belangrijk zijn in het leven.

Ik wens dat ieder mens de ruimte ervaart om te denken wat je denkt, voelen wat je voelt en mag zijn wie je bent. En daar op een flexibele manier mee om kunt gaan.

Ik ben gespecialiseerd in hulpvragen op het gebied van burnout, stress klachten en angst en paniek. Ik ben geschoold in psychosociale therapie, Mindfulness en compassie, NLP en hypnose therapie en mensgericht coachen.

Ik leef vanuit de visie dat ongemak en -psychische- pijn bij het leven hoort en dus bij ieder mens. Ook bij jou. Soms is het te veel, te verwarrend of te belemmerend en heb je iemand nodig die je helpt, iemand die even met je meeloopt. Als dat voor jou nu zo is, neem contact met me op en laten we kennis maken met elkaar.

Paul van Gemert Over Ons Portret

Opleidingen

Mijn opleiding tot mensgericht coach volgde ik aan de ACC (Academie voor Counseling en Coaching). Mijn opleidingen tot gekwalificeerd NLP Master practitioner, en Hypnose Master practitioner volgde ik bij Response Instituut in Roermond.
De SHO registeropleiding Psychosociale basiskennis en de opleiding tot ACT therapeut heb ik gevolgd bij het Bijscholings Instituut voor Therapeuten (BIVT). Bij het Centrum voor mindfulness (CvM) in Amsterdam ben ik opgeleid tot mindfulness trainer MBSR, categorie 1.

Om mijn kennis en kunde te verdiepen volg ik regelmatig bijscholing en neem ik deel aan intervisie en supervisie. Ik werk bovendien samen met collega’s.

Ik heb een relatie, ben vader van drie volwassen kinderen en opa van een kleindochter.